tirsdag 26. juli 2011

Fiskepinner

Vi sitter ved frokostbordet og spiser fiskepinner.
Odin: Mamma, når vi skjærte og delte opp fisken (han henviste til sløying av abboren vi fisket forrige helg), da så jeg ikke fiskepinnene. Hvor er de egentlig på fisken??

Ikke så rart at han lurer kanskje????

søndag 24. juli 2011

Ubeskrivelig......

Det finnes et land
Det finnes et land
bakom tårer
Hvor de vakreste
blomster gror
Hvor solen for alltid lyser
og lykken og gleden
er stor
Det finnes et land
bakom tårer
Hvor drømmen og framtiden bor
Hvor englene stille vokter
hver bortkomne søster og bror

~ ukjent~
 
Dette har vært en veldig spesiell og helt ufattelig helg. Jeg har sett på sjokkerende nyhetssendinger, lest på nettet og har hatt vanskelig for å fatte hva som har skjedd.
Mine tanker går til de rammede og deres pårørende.

fredag 22. juli 2011

Fra boddør til.............


Boddøra fra kjellerene har fått komme opp i lyset og har blitt ny. Jeg sagde litt, slik at den ble litt smalere og hengte på litt "stæsj". Nå fungerer den som et flyttbart "bildepanel". Har tenkt å ha to bilder under hverandre bare jeg får kjøpt ei ramme til.  Husbonden er ikke like fornøyd som meg, så vi får se hvor lenge den varer.
Hva synes du?

torsdag 21. juli 2011

Smågaver fra oldemor

Da jeg var hos oldeforeldrene mine i går, kom oldemor med noen smågaver til meg. Jeg fikk 3 skåler i gjennomsiktig brunt og en liten, søt skål jeg kan bruke til telysholder. Tusen takk =) Alltid moro med nye småting som jeg kan finne en plass til i hjemmet vårt. De brune skålene har fått plass på kommoden på badet, ved siden av min nye smykkeholder. Forandring fryder!!!
Her skinner sola, jeg har barnefri (Tusen takk, kjære mamma!!) og nå skal jeg sette meg på verandaen og lese Gjenferd av Jo Nesbø. Ha en fortsatt fin sommerdag.

onsdag 20. juli 2011

Nå har jeg funnet ut hva jeg skal bruke "garnholderen" til.


En gammel "garnholder" har fått en ny oppgave på sine gamle dager. Nå fungerer den som stativ til alle øredobbene mine. Dekorativt ble det også. Foreløpig har den fått plass på en gammel kommode på badet.

Hurra!!!

Jeg har blitt medlem av Nib og gleder meg masse til å bli en del av dette fantastiske felleskapet. Har alltid blitt veldig inspirert av å følge ulike blogger som er medlem her inne, og håper jeg også kan være med å inspirere andre.
Nå skal jeg besøke min bestemor og lure henne med på jakt etter flere gamle skatter.....

Ha en fortsatt fin dag =)

lørdag 16. juli 2011

Wallstickers

Nå når jeg endelig har oppdaget wallstickers, kan man si at jeg har blitt litt bitt av basillen. Dagens prosjekt ble derfor å dekorere litt i taket for å gjøre det koselig for ungene. Litt knoting i forhold til "sprekkene" i taket, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Ungene satte veldig pris på dekorasjonen, så nå blir det enda morsommere å leke i kroken =)

torsdag 14. juli 2011

Flere skatter.....


Dette er ei gammel boddør fra kjelleren. Jeg har flere ideer til hva jeg skal bruke den til.....så den som venter får se =)

Skatter......


Kom over denne gamle "garnholderen" og synes den er verdt å ta vare på. Moro med gjenstander som ikke alle andre har. Nå lurer jeg litt på hva jeg skal bruke den til. Har tenkt litt på å bruke den som oppheng til øredobbene mine.
Noen som har noen forslag?

søndag 10. juli 2011

Litt mer kjøkken

Har fått en margarinkasse som jeg hadde lyst til å pynte med på kjøkkenet. Har ikke helt bestemt meg for hvor jeg skal plassere den eller hva jeg skal bruke den til. Foreløpig har jeg satt flere norgesglass med ulikt innhold i den, så får jeg se om jeg blir fornøyd med det.

lørdag 9. juli 2011

Ferietur

Vi har vært på en liten ferietur denne uka. Først gikk turen til Kiel med Color Magic (2 overnattinger) og deretter sov vi 2 netter i Oslo og gjorde oss litt urbane.

Veldig fin tur på båten og både ungene og vi voksne koste oss. Det var lagt opp aktiviteter og show for ungene med klovner og i tillegg var det et veldig bra badeanlegg der.
 Været var kjempefint på overfarten og det var godt og varmt å være oppe på dekk.

På kveldene var det show som trollbandt noen og enhver.

Resten av fridagene tilbrakte vi i Oslo hvor vi var litt på sightsing og så slottet, stortinget, Operaen, følte litt på storbylivet, koste oss og shoppa litt. På kvelden gikk vi tur til Paradisbukta, som visstnok skulle være bare en liten gåtur fra der vi bodde, men som tok oss over 1 time å gå, og tok en dukkert der. Det var kjempefint på stranda og området var kjempeflott. Siden tilbakeveien var like lang, fikk vi en kompis til å komme og hente oss, TUSEN TAKK. På torsdagen ble det litt bading før vi dro og besøkte ei veninne med familien, kjempekoselig!


Selv om det er deilig å være på ferie, er det alltid godt å komme hjem også =)

Det ble kjempefint!!!

Et helt vanlig, hvitt og kjedelig skap fra Ikea ble totalforvandlet med noen wallstickers. Både eieren og mora ble storfornøyde.
Dette ga mersmak, så enkelt og så flott resultat, dette blir nok ikke siste gang =)
Har du noen erfaring med wallstickers??

søndag 3. juli 2011

I tenkeboksen

Etter at vi kjøpte nytt kjøleskap, må vi gjøre noen endringer på kjøkkenet. Dette hadde ikke vært noe problem hadde det ikke vært for at frontene er gått ut av sortimentet på Ikea. Vi har frontene grå Duvbo. Nå må vi legge hodene i bløt og komme opp med nye og smarte løsninger. Vi trenger et nytt skap over kjøleskapet, og det kan hende vi ender med åpne hyller. Ellers mangler vi dekkside og dekklister, så vi får se hva vi ender opp med. Et alternativ er selvsagt å bytte alle frontene, men dette koster jo litt ekstra.